Már száznál is többen vettek bérletet a Loki női kézimeccseire

Sport

Már több mint százan vették meg a 2015/16-os szezonra érvényes szezonbelépőt. 

A DVSC-TVP hazai bajnoki és Magyar Kupa meccseire érvényes bérletek egységesen 15.000 forintba kerülnek. A bérletes szurkolóinknak idén is próbálnak pluszt adni. A bérlet mellé, az idei szezon, hazai (piros) mezét kapják majd ajándékba a szurkolók. Ezen felül a Med-Hotel felajánlásával a bérletvásárlók között, kisorsolásra kerül egy repülőjegy Párizsba, s egy vacsora a francia fővárosban, ahova másodmagával utazhat majd a szerencsés szurkoló. A 2015/2016-os szezonban az érvényes bérlettel rendelkezők, továbbra is a mérkőzések napján a mérkőzések előtt és után 2 órával ingyen vehetik igénybe a Hódos Imre Sportcsarnokhoz közlekedő trolibusz járatokat és az 1-es jelzésű villamost.

A bérletek augusztus 31-ig vásárolhatóak meg a DVSC Kézilabda Kft. irodájában a Hódos Imre Sportcsarnokban, hétköznap 8-12 és 14-19 óra között.

Aki meccsnézéssel is össze akarja kötni a bérletvásárlást az megteheti, hiszen a csapat augusztus 28-án, pénteken 17 órakor, a szlovák bajnok IUVENTA Michalovce ellen játssza utolsó felkészülési meccsét. A találkozó előtt, a meccs szünetében és a meccs után is módjuk lesz bérletet venni!