Friss diplomások

Egyetem

Több mint 120 végzős vette át diplomáját a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Karának téli diplomaosztó ünnepségén.

– Ha végigtekintek végzős hallgatóink arcán, látom a jól elvégzett munka, a siker örömét. Kollégáim és a magam nevében is gratulálok ehhez, gratulálok a diplomájukhoz és a tudásukhoz, amelyhez több éves kitartó munka vezetett. Remélem, hogy olyan tudást és tartást kaptak a Természettudományi és Technológiai Karon, amellyel nem csak szakmai kérdésekre, hanem az élet kihívásaira is tudnak válaszolni – fogalmazott Pintér Ákos dékán a kar téli diplomaosztóján mondott köszöntőjében január 16-án, pénteken a Debreceni Egyetem Díszudvarán.

A dékán beszédében megköszönte a szülőknek, hogy a Debreceni Egyetem munkatársaira bízták gyermekeik jövőjét, a végzősöket pedig arra kérte, hogy a jövőben is maradjanak aktív kapcsolatban az egyetemmel és a karral.

Alapképzésben nappali tagozaton 109, levelező tagozaton 12, szakirányú továbbképzésben pedig 1 hallgató szerzett oklevelet. Az ünnepélyes fogadalomtételt követően egyetemi, kari és hallgatói önkormányzati elismeréseket adtak át a Természettudományi és Technológiai Kar oktatóinak, dolgozóinak és végzőseinek.

unideb.hu