Treat Williams

Motorbalesetben meghalt a Hair főszereplője, Treat Williams

Világ

Fatális közlekedési balesetben hétfőn délután elhunyt a Hair világhírű főszereplője, Treat Williams – tudatta a sztár sajtósa, Berry McPherson. A bakeset Amerika keleti- partján, a Vermont megyei Dorset közelében történt.

“(Treat) kanyarodott a motorjával, amikor egy autós elgázolta. Teljesen le vagyok sújtva. A legjobb ember volt a világon. Nagyon tehetséges színész”

– reagált érzelmesen Beery McPherson a sztár sajtósa. “Treat nagyon büszke volt az idei teljesítményére, a szerepre, amit sikerült megszereznem neki. Egész életében kiegyensúlyozott karrierje volt.” – tette hozzá.

A balesetbe az autóson és a motorral közlekedő színészen kívül más nem bonyolódott bele. Az első információk szerint az autós nem vette észre a kanyarodó motorost, de a rendőrség tovább folytatja a helyszínelést június 13-án a helyszín lezárásával.

A baleset helyszínére nagy erőkkel vonultak ki a hatóságok, mentőhelikopter is érkezett, de a színész életét sajnos már nem sikerült megmenteni.

A napokban találkoztunk egy VIP kiállítás megnyitón a Hair filmben a Treat mellett másik főszerepet játszó John Savage-al. Megkerestük a hírrel kapcsolatban és várjuk a színész kommentjét.

– Vida Virág –

Fotó: Instagram/treat.williams2