Justin Bieber

Lövöldözés tört ki Justin Bieber after partyja közelében

Világ

Majdnem tragédiával ért véget Justin Bieber after partyja, ahonnan neki és feleségének is el kellett menekülnie, mert lövöldözés tört ki.

A Justin Bieber által szervezett after partyra neves sztárok gyűltek össze Los Angelesben, amikor az elegáns The Nice Guy étterem előtt előbb szóváltásba keveredett két társaság, majd a fegyverek is előkerültek, sőt, lövések is eldördültek – írja a Blikk.

Az emberek fejvesztve menekültek, Justin Bieber és felesége is gyorsan elhagyták az elegáns Los Angeles-i The Nice Guy éttermet. A szombat hajnali lövöldözésben három férfi sérült meg, egyikük egy vértócsában feküdt a földön, de a hírek szerint minden áldozat állapota kielégítő. A rendőrség tájékoztatása szerint a lövöldözők az ismert rapper, Kodak Black ismerősei, mindhárman szökésben vannak.

A 27 éves Bieber a vasárnapi Super Bowl előtti eseményen lépett fel, innen indult az after partyra, ahová olyan sztárok is hivatalosak voltak, mint Leonardo Di Caprio, Tobey Maguire, Kendall Jenner, Drake, Amber Rose vagy Khloe Kardashian.

Fotók a helyszínről a Daily Mail-en.