Ököl, verekedés

Összeverekedtek a győri munkásszállón

Rendőrség

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki élettársát, egy másik férfit bántalmazott a közös lakóhelyükön, egy munkásszállón.

A vádirati tényállás szerint idén nyáron a két férfi között hangos veszekedés alakult ki a munkásszállón lévő közös szobájukban, melynek során a vádlott bántalmazta a sértettet, ököllel és egy seprű nyelével több esetben arcon ütötte őt. A sértett a bántalmazás következtében szilánkos arccsonttörést és járomcsonttörést szenvedett el, melyek nyolc napon belül gyógyuló, súlyos sérülések.

A vádlott ezen felül 168.335 forint rongálási kárt okozott a munkásszálló felszerelésének megrongálásával. A férfi a fürdőszoba ajtaját levette és a folyosóra dobta, a szoba ablakát kitörte, behorpasztotta és letépte a hűtőszekrény ajtaját, letépte a zuhanykabin ajtaját, elgörbítette a ruhásszekrényben lévő ruhaakasztó rúdját.

Az ügyészség a férfit súlyos testi sértés bűntettével és kisebb kárt okozó rongálás vétségével vádolja. Vele szemben négy év szabadságvesztés is kiszabható.

Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni.

Kép: illusztráció.