Több tárolót feltört a két férfi Győr belvárosában

Rendőrség

A rendőrségre 2021. november 24-én a hajnali órákban érkezett bejelentés, hogy Győr belvárosában lévő egyik utcában ismeretlenek egy társasház alagsorában lévő tárolót feltörték, bementek, és kutatást végeztek. A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy a pincében lévő tárolók közül többnek az ajtaját is felfeszítették az elkövetők.Az elvégzett adatgyűjtés eredményeként, rövid időn belül látókörbe került két helybeli férfi, akik a bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatók.

A további nyomozati cselekmények elvégzése érdekében ugyanazon a napon 14 óra körül a rendőrök ismételten kivonultak a helyszínre. A szemfüles zsaruk a társasház környezetében felfigyeltek két gyanúsan viselkedő személyre, akikről rövid időn belül kiderült, hogy ők követhették el a bűncselekményt, ezért a két férfit elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

A nyomozók a 26 éves és a 33 éves győri lakost dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és mindkettőt őrizetbe vették.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük