Késsel szúrta meg vitapartnerét

Rendőrség

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytattak nyomozást egy kézsmárki férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint egy győrzámolyi munkásszálláson italozott egy társaság 2019. június 15-én az esti órákban, amikor két férfi szóváltásba keveredett egymással. A vita során egyikük – egy 38 éves kézsmárki férfi – felkapott egy kést és vitapartnerét megfenyegette, hogy megöli, majd a mellkasán megszúrta, illetve a nyakán megvágta őt. A helyiségben tartózkodók a kést elvették a támadótól, a sérült férfi pedig elhagyta a helyiséget, majd mentőt hívott. A helyszínre érkező rendőrök a késelőt elfogták, majd a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, ahol a nyomozók O. Péter Imrét – őrizetbe vétele mellett – emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A büntetőeljárás során a gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését, és a nyomozóknak elmondta, hogy szerelemféltésből szúrta meg a sértettet.

A megyei rendőr-főkapitányság a férfival szemben folytatott büntetőeljárás vizsgálata során a szükséges eljárási cselekményeket végrehajtotta, majd az iratokat a napokban a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészségnek megküldte.

police.hu