Nyíregyháza Mamma Mia verekedés kidobók

Hatalmas verekedés tört ki Nyíregyházán egy diszkó biztonsági emberei és vendégei között – videó

Ország

Tömegverekedés volt Nyíregyházán, a Mamma Mia nevű klub (volt Index Café) előtt – látható egy, a Youtube-re feltöltött videófelvételen.

A felvétel tanúsága szerint 4-5 kopasz biztonsági őr agyabugyál el 2-3 vendéget, egyiküket földre kerülése után fejbe is rúgják.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Blikk megkeresésére az alábbi tájékoztatást adta:

Csoportosan elkövetett garázdaság és testi sértés bűntettek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást. A nyomozók eddig négy gyanúsítottak hallgattak ki, közülük kettőt, akik a biztonsági szolgálat munkatársai őrizetbe vettek, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Az RTL Híradó riportere a helyszínen úgy értesült, hogy a diszkónál egy apa, valamint 21 és 19 éves fiú keveredtek összetűzésbe a biztonsági őrökkel, akik nem akarták őket beengedni a diszkóba. Úgy tudni, hogy mindhárman újfehértóiak, a fiúk pedig bokszolók. Az egyelőre nem világos, hogy ki ütött először.

https://www.youtube.com/watch?v=AMhA_Auxkdo

A biztonsági őrök elsősorban a két fiatalt ütötték, egyikük édesapja eközben védeni próbálta őket (“Ne üssétek a gyerekeket!’), de a pofonokból neki is jutott. A mentők a verekedés résztvevői közül többeket súlyos sérülésekkel vittek kórházba.

Az RTL Híradó információi szerint a szórakozóhelyen nem ez az első ilyen incidens, az egyik biztonsági őr ellen jelenleg is zajlik hasonló ügyben eljárás.