Balassagyarmaton rablás miatt nyomoz a rendőrség

Ország

Egy 47 éves ipolyszögi férfit és élettársát vették őrizetbe a rendőrök. A rendőrségre 2020. február 12-én 18 óra 55 perckor érkezett a bejelentés, miszerint Balassagyarmaton, az utcán egy nőt kiraboltak.

A nyomozók az adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 37 éves ipolyszögi férfit és 24 éves nő társát.

A bejelentést megelőzően Balassagyarmaton, az utcán sétált egy idős hölgy, amikor a mögötte haladó 24 éves nő elé lépett, a 37 éves férfi pedig a sértett kezében lévő táskát kezdte rángatni. Az időskorú a betonárokba esett, és könnyű sérülést szenvedett. A rablók az így megszerzett táskával, a benne lévő okiratokkal, tárgyakkal a helyszínről elszaladtak.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállított nőt és élettársát a rendőrök rablás bűntett és okirattal visszaélés vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A hatóság az illetékes ügyészségen előterjesztést tett mindkét gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

police.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.