Depresszió Campus fesztivál 2023

Mindenki ugrott! A Depressziótól nem lettünk depisek a Campuson

Helyi hírek Party Zone

A 2023-as Campus Fesztivál harmadik, pénteki napján az időjárás nem volt kegyes a bulizókhoz, de szerencsére – többek között – egy jó Depresszió-koncert is kárpótlást jelentett.

A rutinosabbak megoldották azért, vagy a sátrak alá álltak be, vagy csak nemes egyszerűséggel a Hallban húzták meg magukat, de láttam többeket is esőkabátban közlekedni. Mire elvonultak a viharfelhők, a programok java ugyan véget ért, de azért így sem lehetett unatkozni.

Hosszas vívódás után, a tömegnyomort elkerülve, a körúti színpad helyett inkább egy tágasabb helyszínt választottam, így a csütörtöki zúzós Road koncert után ismét egy ismertebb rockegyüttest tekintettem meg a Welding Rock Arénában. A programfüzetben már korábban megakadt a szemem Depresszión, így titkon bíztam benne, hogy egy-két szám erejéig bele tudok hallgatni a koncertjükbe.Utólag azt mondom, hogy megérte, a négytagú banda meghozta az emberek kedvét egy kis csápoláshoz. 

A zenekar frontembere, Halász Ferenc nem is győzte hangsúlyozni, hogy köszöni a közönségnek a kitartást, akik pedig hálából minden egyes dal után hangosan skandálták a zenekar nevét. A koncert vége felé egy kis játékos mozgásra invitálták a közönséget, a Mindenki ugrik című zenéjükre szó szerint mindenki elrugaszkodhatott egy kicsit a földtől.  Záróakkordként pedig az egyik legismertebb slágerüket, a Nem akarok elszakadni címűt játszották le sokak örömére. A népes közönségnek ez sem volt elég, visszakövetelték a zenekart, akik bónuszként még játszottak egy kicsit. Majd kijelentették, hogy ezért is szeretnek Debrecenbe járni, és a tervek szerint még ebben évben újra koncerteznek majd a cívisvárosban.

A fellépés után a legtöbb ember az elektronikus zene hallgatásának hódolt a Rádió 1 színpada előtt többek között Lofti Begivel és a StadiumX-el stílusosan a Nagyerdei Stadion melletti placcon. Folytatás szombaton a teljesség igénye nélkül ATB-vel, Zazzal és Majkával.

– Faragó László –

Krúbi Debrecenben is belenyomta a Fidesz orrát a piszkába – ez volt a 2023-as Campus Fesztivál eddigi legmerészebb performansza

Pogó nélkül nincs Campus – mozzanatok a 2. napról, és a pénteki kínálat

Punnany Massif, az örök kedvenc – a Campuson sem okoztak csalódást