Mávinform: újra járnak a vonatok Biatorbágy és Herceghalom között

Helyi hírek

Jelentős késések várhatók a győri vonalon, mert Biatorbágy és Herceghalom között leszakadt a felsővezeték – közölte a Mávinform szerdán az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint Biatorbágy és Herceghalom között nem közlekedhetnek a vonatok, mert egy tehervonat haladása közben mindkét vágány fölött leszakadt a felsővezeték.

A Budapest-Győr közötti S10-es elővárosi, a Budapest-Hegyeshalom közötti nemzetközi, illetve a soproni és a szombathelyi InterCity távolsági vonatok jelentős késésére kell számítani.

A MÁV-START az utasok elszállításához pótlóbuszokat rendelt.

A vonatok várhatóan Bicskéről és Biatorbágy állomásról fordulnak Budapest és Győr felé. A Déli pályaudvarról Oroszlányba és Bicskére induló vonatok nem közlekednek. Tatabánya és Oroszlány között betétjáratok szállítják majd az utasokat – közölte a Mávinform.

Friss:

Egy vágányon újraindult a vonatforgalom Biatorbágy és Herceghalom között, ahol korábban leszakadt a felsővezeték; a Budapest-Győr vonalon még várhatók további késések – közölte a Mávinform szerdán az MTI-vel.

Korábban azt közölték, hogy Biatorbágy és Herceghalom között nem járnak a vonatok, mert egy tehervonat haladása közben mindkét vágány fölött leszakadt a felsővezeték.

A késések fokozatosan csökkennek a délelőtti órákban a Budapest-Győr vonalon – írta a Mávinform.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük