Járai Kíra szerint 40-50 éves kor előtt nem érdemes családot alapítani

Bulvár

Még akkor is így gondolja, ha tudja, ez a kor már nem ideális a gyerekvállaláshoz. Ő egyébként semmikor sem szeretne gyermeket.

Járai Máté és felesége, Kíra évtizedek óta vannak együtt, mégsem vállaltak gyermeket. Járai Kíra a Partizán Podcast vendégeként mesélte el, hogy 13 éves kora óta tudja, hogy nem akar gyereket, az érzés benne azóta sem változott. Amióta Kíra az eszét tudja, azt várta, hogy kilépjen a gyerekkorból, elköltözhessen, elkezdje önálló felnőtt életét, megismerje jobban önmagát. Bár tudja, hogy biológiailag nem ez az optimális, mégis úgy látja, 40-50 éves kor előtt semmiképp sem lenne érdemes belevágni a családalapításba – írja a story.hu.

Nekem annyira abszurd, hogy mire végre megtalálom, hogy ki vagyok, miért kéne szülnöm egy gyereket. Sosem értettem, másoknak ez miért nem abszurd?

– tette fel a kérdést a szinkronrendező, akiről sokan azt gondolják, megfosztja férjét az apai örömöktől. Máté azonban nem erőltet rá semmit, amit ő nem szeretne, egészségesen, szeretetben élnek együtt, gyerek nélkül is.