Tóth Gabi és Krausz Gábor

Hivatalosan is elvált Tóth Gabi és Krausz Gábor

Bulvár

Még karácsony előtt járt a bíróságon Tóth Gabi és Krausz Gábor, ahol hivatalosan is pontot tettek házasságuk végére.

A séf a hot!-nak nyilatkozva árulta el, békésen zajlott a válóper.

Teljes békességben ültünk egymással szemben, mindenben megállapodtunk, nem volt semmilyen problémás kérdés. Mindkettőnknek a lányunk, Hanni a legfontosabb, akit továbbra is közösen nevelünk, tehát közös felügyeletben állapodtunk meg

– mondta Krausz Gábor, szavait a Bors hozta le. Ő és az énekesnő is mindketten abban bíznak, hogy lányuk a lehető legkevesebbet észlel a történtekből és mindkét oldalon szerető családban nő fel. A séf elmondta, nem szomorú a válás miatt, inkább csak csalódott, mert maximalista, nem szeret veszíteni, és most mégis ezt érzi. Ugyanakkor úgy gondolja, neki és Gabinak is ez lesz a legjobb.

Azt kívánom neki, hogy találja meg a boldogságot, és remélem, hogy én is megtalálom, legfőképpen pedig azt kívánom, hogy Hanni legyen nagyon boldog! Egyébként ha nem reggel nyolckor lett volna a per, akkor még koccintottunk is volna!

– mondta Krausz Gábor, akinek a Dancing with the Stars a lehető legjobbkor érkezett az életébe, a tánc segített neki abban, hogy kizárja a hangokat és a problémákat a fejéből és így hamarabb túljutott a nehézségeken.

A séf a táncos műsor után visszatért eredeti szakmájához, hetente néhány napot Ausztriában tölt, ahol megkezdődött a síszezon, kinyitottak a szállodák és a konyhák, élvezi, hogy újra azt csinálhatja, amihez a legjobban ért. Krausz Gábor pozitívan tekint a 2024-es évre, reméli, olyan boldogan telik majd, mint ahogy a 2023-as végződött számára.