Hódi Pamela

Dubajozós ügyben állt bíróság elé Hódi Pamela, aki napi 180 ezer forintot is keresett kint

Bulvár

Tanúként tett vallomást Hódi Pamela csütörtökön a bíróságon, elmondta, mivel foglalkozott Dubajban és azt is, mennyi pénzt keresett vele.

Dubajozós modellek ügyének második tárgyalási napján Berki Krisztián első gyermekének édesanyja, Hódi Pamela is megjelent is Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Tanúként hallgatták meg őt az egyébként K. Zoltán és társai, P. Szilvia és Sz. Vivien ügyében, akik az ügyészség szerint Dubajba, Abu-Dzabiba, Mexikóba, Párizsba, Londonba és belföldre is közvetítettek ki modelleket hoszteszmunkánkra, ahol lehetőségük nyílt arra is, hogy szexuális szolgáltatással keressenek pénzt.

Hódi Pamela ügyvédjével jelent meg a bíróságon. Az influenszer jogi képviselője indítványozta zárt tárgyalás tartását, arra hivatkozva, hogy ügyfele ma már édesanya és feleség, az ügy pedig sérti a jóhírét és a magánéletét – írja a Blikk. A kérést a bíróság elutasította, azt azonban megtiltotta, hogy kép- és hangfelvétel készüljön. A lap azonban mindent hallott, így megírta, mit mondott Hódi Pamela.

Berki Krisztián exe nagyjából 11 évvel ezelőtt találkozott K. Zoltánnal egy szórakozóhelyen, aki külföldi hosztesz munkát ajánlott neki. Pamela élt is vele, 2010 környékén utazott ki külföldre. Marokkóban, Mexikóban, Bejrútban és Svájcban is dolgozott több lánnyal együtt, a feladata elmondása szerint az volt, hogy egy kanapén üldögéljen, kedves legyen, mosolyogjon, pezsgőt kínáljon és beszélgessen. Úgy emlékszik, napi 300-500 eurót (mai árfolyamra átszámítva 107-180 ezer forintot) keresett a munkával. Határozottan tagadta, hogy prostitúciós munkát végzett volna, de hogy a többi lány mit csinált, azt nem tudja.