the voice

Jön a The Voice, ők lehetnek a zsűritagok

Bulvár

Az RTL váratlan húzására senki nem számított: idén az X-Faktor helyett a The Voice című tehetségkutatót tűzik műsorra.

A koncepcióváltásra februárban derült fény, a Blikk pedig úgy tudja, már meg is találta a csatorna a tökéletes zsűritagokat, akik látatlanban döntenek majd a versenyzők sorsáról.

Mivel a csatorna számára fontos a sokszínűség és az, hogy a fiatalabb korosztályt is a képernyő elé ültessék, a YouTube-generáció zenészei közül is keresték a megfelelő arcokat

– árulta el a lapnak egy bennfentes, ám hogy valóban azok lesznek-e a zsűritagok, akiket a lap sejteni vél, azt az RTL egyelőre titkolja.

Ha minden igaz, akkor Király Viktor lesz az egyik zsűritag. Az énekes maga is indult 2015-ben a formátum amerikai szériájában, így versenyzőként van már tapasztalata a The Voice-szal. Beülhet mellé a szókimondó rapper, Curtis, aki 2022-ben a dzsungel királya lett az RTL-en, valamint a fiatalok kedvence, Manuel is, aki 2019-ben ért el harmadik helyezést az X-Faktorban, de rendkívül jól profitált belőle: az egyik legnépszerűbb hazai előadónak számít napjainkban. A női zsűritag pedig Hien lesz. Az énekesnő 2008-ban szerepelt a Megasztárban, az utóbbi években viszont Amerikában élt, tanult és dolgozott. Ez lehet számára a nagy visszatérés Magyarországra.