Fazekas Vivien

Fazekas Vivien elárulta, csak a pénzért vállalták Molnár Gusztávval a Nyerő Párost

Bulvár

A még mindig elvonón lévő színész volt felesége, Fazekas Vivien emlékeket idézett fel a házasságáról, mely nem a felhőtlenségéről volt híres.

Vivien nagyon sokáig kitartott alkoholista férje mellett, de egy idő után eljött az a pont, amikor lépnie kellett mindkettejük érdekében. A válás mellett döntött, ami miatt sokan bántották őt.

Ez egy betegség, de nem mindegy, hogy ez a betegség kinek okoz nagyobb fájdalmat vagy nagyobb sebeket. A probléma nem neki marad, hanem nyilván annak, aki ezt látja és mellette van… Amikor az ember sorra problémákat old meg, az egy elég nehéz feladat és nagy teher. Örülök annak, hogy ezek a terhek lekerültek a vállamról, de nyilvánvalóan azért még mindig érzem a nyomást és a sebeket

– mesélte Fazekas Vivien a Zavarhatok? című műsorban, szavait a Blikk írta meg. Pedig ő mindent megtett Gusztiért, a Nyerő Párost is miatta vállalta.

Covid, zéró kereset, nincs színház, nincs semmi lehetőség, otthon ül, és látod rajta, hogy szomorú, hiszen nem kap visszacsatolást, a te visszacsatolásod pedig kevés számára. Mondta, hogy menjünk, csináljuk meg, jó leszel, megmutatjuk mindenkinek, hogy ez egy csodálatos szerelem…

– idézte fel Vivien, hogy miért vágtak bele a műsorba. Guszti kedvéért vállalta, de örömmel, mert nagyon boldog volt attól, hogy támogathatja őt. Próbált inkább háttérszereplője lenni a műsornak, mert tudta, ez a férje nagy lehetősége volt arra, hogy visszakerüljön a képernyőre. És persze a pénz sem volt mellékes, hiszen nekik is voltak számláik, amiket fizetni kellett.

Ezek a műsorok fizetnek az embernek, és boldogságot okozott neki az, hogy végre ő is tudott valamit a konyhára hozni és keresni

– mesélte a műsorról és volt férjéről Fazekas Vivien, aki sokaktól megkapta, hogy a hírnévért és az ő nagyravágyásért vállalták el a Nyerő Párost annak idején.