Kulcsár Edina és G.w.M

G.w.M találta ki születendő kislánya nevét

Bulvár

Kulcsár Edina és Varga Márk, művésznevén G.w.M első közös gyermeküket várják, aki nagyon különleges nevet fog kapni.

Az első pletykák szerint a házasok az Azra nevet szánták a picinek, Kulcsár Edina azonban néhány hete elárulta, kislányukat Amarának fogják hívni. A hamarosan háromszoros édesanya egy reggeli műsorban mesélt a névadás körülményeiről.

Lényegében, amikor megtudtuk, hogy kislányunk lesz, folyamatosan néztük a lehetőségeket. Számomra nagyon fontos volt a jelentése és a számmisztikai üzenete is, így végül az Amara lett a befutó. (…) Ezt a nevet egyébként a férjem találta.

– mondta Kulcsár Edina, aki megerősítette azt a hírt is, hogy a G.w.M-mel közös kislányuk Csutival közös gyermekeivel ellentétben az ő vezetéknevét valóban nem kapja meg, csak az édesapjáét, így Varga Amara lesz.

Bár Edina állítja, hogy hozzá egyetlen negatív visszajelzés sem jutott el kislányuk neve miatt, az Instagram-oldala másról tanúskodik – írja a ripost. Sokan felhívták a volt szépségkirálynő figyelmét arra, hogy ki fogják csúfolni Amarát a neve miatt.

Véleményem szerint, mivel sajnos egy gonosz világban élünk, és már láttam olyan kommentet hogy “amarra vagy emerre?”, kétszer is meg kell gondolni a névadást egy pici embernek, mert iskolában, óvodában bizony benne van a pakliban, hogy gúnyolni fogják

– írta egyik követője Edinának, aki azonban azt válaszolta neki, ő egyetlen bántó kommentel sem találkozott még, csak pozitív visszajelzéseket olvasott. Azt viszont elárulta, kisfia, Medox neve miatt valóban nagyon sokan beszóltak neki annak idején.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kulcsár Edina (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés