Mischinger Péter és Szorcsik Viki

Tovább harcol Szorcsik Vikivel Mischinger Péter

Bulvár

Hamarosan a bíróság elé állhatnak a Farm VIP egykori játékosai, akik úgy tűnik, képtelenek békés úton megegyezni.

Szorcsik Viki a műsorban azzal vádolta meg Mischinger Pétert, hogy agresszíven lépett fel vele szemben a forgatás alatt.  A volt exatlonos szerint ez nem igaz, Viki hazudott, és arra kérte őt, ismerje ezt be, vagy perre viszi az ügyet.

Nos, a feljelentés már hetekkel ezelőtt megtörtént, a felek pedig arra várnak, hogy a bíróság kitűzze az első, úgynevezett előkészítő tárgyalás időpontját – írja a Bors. A színésznő nemrég nyilatkozott és elmondta, tartja magát ahhoz, amit korábban mondott, és azt is kifejtette, szerinte senkit sem kényszerítettek arra, hogy részt vegyen a TV2 realityjében, de ha már vállalta a szereplést, azzal is tisztában kell lennie, hogy negatívan is megítélhetik őt.

Mischinger Pétert meglepték Szorcsik Viki szavai és nagyon bízik abban, hogy a Farm VIP stábtagjai és a szereplői is kiállnak majd mellette a bíróságon és igazolják, hogy soha nem sértegette Vikit és nem volt vele agresszív. Arról is beszélt, ő még lát esélyt a peren kívüli egyezségre.

Azt gondolom, hogy még most is előállhat olyan helyzet, melynek hatására megszüntetem az eljárást. Ha szemtől szemben hallom tőle a bocsánatkérést, a ránk váró előkészítő ülésen és a szavait írásban is rögzítik és azt is elismeri, hogy hazudott velem kapcsolatban, akkor okafogyottá válik az eljárás folytatása

– nyilatkozta a lapnak Mischinger Péter. Ha viszont ez nem történik meg, magánvádas eljárásban harcol tovább az igazáért. Kártérítési igénye nincs, csak az igazát szeretné hallani vagy Szorcsik Viki, vagy a bíró szájából.