Majka

Majka: “a világ legjobb nőit kaptam meg”

Bulvár

Az ózdi rapper 13 éve van együtt Majoros Hajnalkával, egykori becenevén Dundikával. Majka maga sem hitte volna, hogy egyszer így meg tud állapodni.

Majka boldog férj és kétgyermekes édesapa. A Blikknek azonban bevallotta, annak idején azért kezdett el zenélni, hogy lássa a színpadról a csajokat, hogy a nők férfiként tekintenek rá. Szerinte egy férfi addig férfi, amíg el tudja érni, hogy rajongjanak érte a nők. Ha már nincs meg a rajongás, akkor jönnek a problémák.

De most már van egy családom, egy életem, amit szeretek; nem kockáztatok. Számomra is furcsa, hogy tizenhárom éve együtt élek egy nővel, és még mindig tigris vagyok tőle! Ez nekem is egy felismerés, a világ legjobb nőit kaptam meg, sokakról nem is tudnak az emberek! De én másfél-két év után mindenkit meguntam. Hajnit nem

– mondta Majka, aki nem tudja, miért, de működik a dolog közöttük. Idén már 44 éves lesz, nem is izgatja már az a fajta életmód, ami egykor, úgy gondolja, tíz év alatt bőven kiélte magát.

Majka nemcsak a magánéletében szerencsés, hanem a munkájában is. Hatalmas, telházas koncerteket ad és a tévében is szerepel. Sokáig dolgozott az RTL-nél, egy idő után azonban átpártolt a TV2-höz, de elmondása szerint ennek semmi köze nincs a politikához. Majka azért döntött a váltás mellett, mert sok minden zajlott korábban a háttérben az RTL és közte, amiről a nyilvánosság nem tud és amik megtépázták a kapcsolatukat. Emiatt nem is fog visszatérni az RTL-hez soha. Azért jött el onnan annak idején, mert olyan emberek dolgoztak ott, akikkel nem tudott együttműködni.

A helyzet azóta sem változott, most is ugyanazok a vezetők ülnek fent, és bár sokszor akarták, hogy menjek, de sosem akartam visszatérni. Persze aljas, szemét módon kihasználtam, hogy annyiszor hívtak, és így üzleti alapokra helyeztem a további tárgyalásokat a TV2-vel

– ismerte el Majka, aki elmondta, az RTL-nél nem tudták vagy nem akarták teljesíteni a feltételeit. Nem az anyagiakra gondol, hanem arra, hogy sok olyan dolog van, amit elvár egy televízióműsorban a gyártócégtől, ilyen például a munkaidő vagy a műsorformátum tartalma.

Majka nagyon megszerette a tévézést is, bár már néha unja, mert úgy véli, mindent elért már, amit akart, volt már az Év Műsorvezetője és a Legnépszerűbb Televíziós Személyiség is. Amíg azonban a TV2 minden kérését teljesíti annak tekintetében, hogy számára kényelmes és kedvező legyen egy tévéműsor, addig nem fog nemet mondani.