Árpa Atila

Még nincs vége: folytatódik Árpa Attila drogpere

Bulvár

Hiába tűnt úgy, hogy lezárult a színész-producer drogügye, az ügyészség súlyosbításért fellebbezett, így folytatódik a per.

Mégsem nyugodhat meg Árpa Attila, akit felmentettek a kábítószer-kereskedelem vádja alól, hiába mondta ki a bíró, hogy ő nem kereskedett a droggal, pusztán magáncélra használta azt. A Bors ugyanis megtudta, az elsőfokú ítélet nem jogerős, mert az ügyészség súlyosbításért fellebbezett.

Őszinte leszek, megdöbbentem azon, hogy fellebbezett az ügyészség. Persze, a hátam közepére nem kívánom már ezt az egészet, és komolyan úgy voltam vele, hogy kifizetem inkább a másfél millió forintot, csak legyen már vége, de ha ők nem engedik el a koncot, akkor bizony én sem hagyom magam!

nyilatkozta Árpa Attila, aki eleve azt sem értette, hogyan lehetett őt kábítószer birtoklásért elítélni, ha nem is volt nála fizikailag semmi? Most nem tud mit tenni, megvárja, mi lesz a történet folytatása, de az biztos, hogy nem hagyja magát, mert elege lett a dologból. Sőt, úgy döntött, feljelentést is tesz hivatali visszaélés és elfogultság miatt.