Nagy Melanie

Hírbe hozták Kucsera Gábort G.w.M exével, Nagy Melanie-val

Bulvár

Azt pletykálják, közel került egymáshoz a nemrég válásával középpontba került volt olimpikon és Kulcsár Edina vőlegényének egykori párja.

Egy szemtanú ugyanis azt állítja, Melanie lakásából látta távozni Kucsera Gábort a minap.

Hétfő délután, három óra körül az ismerősömhöz mentem látogatóba, aki ugyanabban a házban lakik, ahol Melanie. Ekkor láttam meg Kucsera Gábort, aki épp Melanie lakásának ajtaján lépett ki. Nem volt nehéz felismerni, hiszen sokat láttam a tévében

– mondta a Blikknek egy Gábor nevű informátor, aki szerint persze az is lehet, hogy csak együtt kávézott a két ismert ember, de szemet szúrt neki a furcsaság. A lap megkereste G.w.M exét, mit gondol a szemtanú állításáról, de ő nevetve tagadta, hogy bármi közük is lenne egymáshoz.

Ha csak nem az édesanyámnál járt Kucsera Gábor, akkor nem tudom, hogy mit csinált nálam. Viszont, ha tényleg járt ott, akkor én is szeretném tudni, mit keresett a házamban. Soha életemben nem láttam az embert, még a hangját sem ismerném fel

– szögezte le Nagy Melanie, majd bontototta a vonalat. Kucsera Gábor még ennyit sem nyilatkozott, így reagált az újságírók megkeresésére:

Köszönöm az érdeklődést, akkor most leraknám a telefont.

A lap szerint azonban érdekes az egybeesés, ugyanis úgy tudni, Melanie már említette a barátainak is, hogy egy fantasztikus külsejű sportolóval találkozgat mostanában, akivel több van köztük, mint barátság.