Harry herceg

Harry herceg azt állítja, bátyja, Vilmos Meghan miatt rátámadt és összeverekedtek

Bulvár

Harry herceg “Spare”, azaz “Tartalék” című önéletrajzi könyvében mesélte el, hogy bátyja, Vilmos herceg hogyan támadt rá évekkel ezelőtt.

A könyv szerint a verekedés kiváltó oka Harry herceg felesége, Meghan Markle volt.

A londoni otthonában 2019-ben történt konfrontációt leírva Harry azt mondja, Vilmos “bonyolultnak”, “gorombának” és “durvának” nevezte Meghant – írja a The Guardian cikke alapján a Blikk. Vitatkozni kezdtek Meghan miatt, ami aztán verekedésig fajult a fiatalabbik testvér szerint. Harry könyve alapján nagyon gyorsan történtek a dolgok.

Megragadott a galléromnál fogva, elszakította a nyakláncomat, majd a földre lökött. A kutyatálon landoltam, ami a hátam alatt megrepedt, a darabok belém vágtak. Egy pillanatig kábultan feküdtem ott, aztán felálltam, és szóltam neki, hogy tűnjön el

mesélte könyvében Harry herceg, aki szerint Vilmos ezután arra biztatta őt, hogy üssön vissza, de ebbe ő nem akart belemenni. Bátyja ezután bocsánatot kért tőle, majd azt mondta, ne beszéljen erről a feleségének. Harry nem is mondta el neki azonnal a történteket, csak amikor Meghan észrvevette a karcolásokat és a zúzódásokat a hátán.