Palvin Barbara

Ennyi pénze van Palvin Barbinak

Bulvár

A világhírű magyar modell bevételei is visszaestek a Covid-19 világjárvány miatt, de így sincs oka a panaszra.

Palvin Barbi vagyonát 2018-ban a Forbes nagyjából 8 millió dollárra, azaz 3 milliárd forintra becsülte. A gyönyörű magyar modell a világ 17. legnagyobb vagyonával rendelkező modelljének számított akkor. 2019-ben Palvin Barbi volt az első magyar modell, akit a világhírű Victoria’s Secret a márka nagykövetének választott, amivel történelmet írt. Azóta azonban kissé megcsappant a keresete.

Igaz, még így is rengeteg pénze van Palvin Barbinak, aki megközelítőleg 6 millió dolláros, azaz 2,3 milliárd forintnak megfelelő vagyonnal rendelkezik 2022-ben. Becslések szerint nagyjából 42 ezer dollárt (16 millió forintot) keres havonta – írja a Green Energy Analysis cikke alapján a Világgazdaság.

Palvin Barbi modell karrierje 13 éves korában kezdődött, azóta olyan világhírű magazinok címlapjain szerepelt, mint a Glamour, a Marie Claire, a GQ és a Vogue, olyan márkákat képviselt, mint a Vivienne Westwood, az Emanuel Ungaro, a Nina Ricci, a Miu Miu, a Louis Vuitton vagy a Prada, de számos világhírű reklámkampányban is szerepelt.