Judy

Házasságáért küzd Judy

Bulvár

A Groovehouse énekesnője és férje házasságának válságáról többször is felröppentek már a hírek. Judy most őszintén elmondta, valóban küzdenek egymásért.

Az énekesnő az utóbbi időben sorra olyan bejegyzéseket osztott meg közösségi oldalán, melyek az elengedésről és továbblépésről szólnak, így rajongói aggódni kezdtek. Eddig nem reagált a pletykákra, a Borssal azonban kivételt tett Judy.

Nem mondom, hogy nincs probléma. Együtt élek a férjemmel, együtt neveljük a gyermekünket. De küzdelemben vagyunk mindketten. 14 év után, ha valaki azt mondja, hogy nincs probléma, az hazudik. Mi most középúton vagyunk, egyelőre nem látjuk a végét, még bárhogy alakulhat. De amíg van mibe kapaszkodni, amíg látjuk értelmét, addig küzdünk

– nyilatkozta az énekesnő. Ő és férje szeretik egymást annyira, hogy minden tőlük telhetőt megtegyenek a házasságukért, és a kislányukért. Ha pedig el kell engedniük egymás kezét, azt úgy akarják megtenni, hogy senki ne sérüljön.

Ha így lesz, azt is el fogom mondani, hiszen nincs abban semmi szégyellni való, ha az ember elfárad

– véli Judy, akinek az elmúlt egy éve önfejlesztéssel telt: volt pszichológusnál, kineziológusnál és coachnál is, kipróbálta a meditálást, de ami igazán bevált nála, az a családállítás volt. Ennek köszönhetően úgy érzi, sokat fejlődött és erősödött.