Durva dolgokat állít Janicsák Veca volt férjéről

Bulvár

Idén februárban derült ki, hogy az énekesnő és férje elválnak. Hogy mi vezetett a szakításukhoz, arról idáig nem sokat lehetett tudni.

Veca a DTK, Elviszlek magammal műsorában elárulta, hogy a 10 éves házasságuk alatt sokat nyelt, ennek következtében kimerült, és rengeteg betegséggel kellett megküzdenie – írja a Bors. De abban is nagyon elfáradt, hogy egyszerre volt anya és apa szerepben, anyagilag és fizikailag is ő vállalt felelősséget mindenért, ami nagyon kimerítette. Úgy érzi, túl sokáig hallgatott és fojtott el dolgokat magában, aminek súlyos következménye lett, komoly nőgyógyászati problémákkal kellett megküzdenie, a méhét is el kellett távolítani.

De a házasságában elkövetett saját hibáiról is mesélt az énekesnő, amiket gyerekkori traumáira vezet vissza.

Azért fordultam ki önmagamból, mert otthonról is ezt hoztam. Nem kaptam meg azt az apai szeretetet. Elváltak a szüleim az én születésem miatt…az emberben ez egy komoly sebet hagy…

– mondta az énekesnő, aki gyerekkori szeretetéhségére vezeti vissza a saját házasságának válságát és végét is. Sokan nem tudják, de annak ellenére, hogy édesapja az egész országban ismert sztár volt, neki nem volt egyszerű sorsa gyerekként. Volt, hogy fűtetlen házban éltek négyen édesanyja óvónői fizetéséből, amikre még mindig fájó visszagondolnia így, 32 évesen is.