Így kritizálta Kajdi Csaba a Dancing with the Stars celebjeit

Bulvár

Kajdi Csaba elárulta közösségi oldalán, őt is hívták a táncos műsorba, de nem véletlenül mondott nemet. Kőkeményen kifejtette, mit gondol a műsor sztárjairól.

Cyla Insta-sztorijában mondta el követőinek, hogy őt is felkérték arra, hogy vegyen részt a Dancing with the Stars új évadában, ami ősszel kerül a TV2 képernyőjére.

Hívtak engem is a Dancing with the Starsba. Ilyen előkelő társaságba. Nekem egy olyan 16 hetet vagy 8 hetet ott eltölteni… tyűű…

– kezdte a modellügynök, szavait a Blikk írta meg. Kajdi a felkérésre azt felelte, ha visznek neki egy brazil egy-kilencvenötös kapuérás kanit, akkor vállalja a szereplést és ott ül majd a lányokkal végig, akik közül van, akit annyira nem is ismer, Pap Dorci nevére például nem is emlékezett.

Sztár, érted? Ő a sztár. Dancing with the Stars. A Rubint Réka meg az exatlonos Zsuzsi, ők a sztárok. Te meg ki vagy? A csicska néző

– folytatta Kajdi Csaba, aki a zsűrivel sem annyira elégedett, mint elmondta, nem szeretne ott táncolni, ahol olyan “remek szakmai zsűri van, mint mondjuk a mórahalmi Móra Ferenc Gimnázium végzős osztálya táncversenyének nyertese” – utalt ezzel Ördög Nórára.