Curtis Széki Attila

Hiába várta a közönség Curtist, lemondta fellépését

Bulvár

Nem jelent meg az egyik hétvégi fellépésén Curtis, hiába várta őt rengeteg rajongója.

Egy héttel ezelőtt a Majkával közös koncertjére nem ment el Curtis, aztán hamar kiderült, külön utakon folytatják tovább. Felröppent a hír, hogy a rapper ismét drogproblémákkal küzd, amin Majka sem tud már segíteni. Hogy emiatt maradt-e el ismét egy koncertje, egyelőre nem tudni, a rajongói viszont nagyon csalódottak.

Szombat este Monorierdőn, a falunapon adott volna koncertet, de csak a helyszínen derült ki, Curtis az utolsó pillanatban lemondta a fellépést. A lemondásról az egyik szervező tájékoztatta a falunap résztvevőit – írja a Blikk.

Hölgyeim és uraim, őszinte leszek, nagyon sokat készültünk arra, hogy leegyeztessük. Az utolsó utáni pillanatban kaptuk az információt, hogy Curtis nem áll ma itt a színpadon. Monorierdő mindent megtett, hogy valakit idehozzunk nektek

– mondta a szervező a színpadon állva, majd bejelentette, hogy G.w.M ugrik be Curtis helyett. Ő azonban csak éjfél után ért a falunapra, Curtis egy órájában pedig helyi lemezlovasok szórakoztatták a rendezvényre látogatókat.