kaszpi tenger

Oxigénhiány miatt pusztulhattak el a fókák a Kaszpi-tenger partvidékén

Oxigénhiány okozhatta a fókák tömeges pusztulását a Kaszpi-tenger dagesztáni partszakaszán, környezetszennyezésre utaló jeleket nem észleltek – jelentette ki Szvetlana Ragyionova, az orosz szövetségi természetvédelmi felügyelet (Roszprirodnadzor) vezetője hétfőn a Rosszija 24 televíziónak nyilatkozva.

“Csak egy árucikk vagyok” – Selena Gomez

November elején megtartották a Selena Gomez: My Mind & Me premierjét Los Angelesben. A világsztárról szóló dokumentumfilm nagyon őszinte, sok kérdést felvető és egyben lebilincselő alkotás, amely megmutatja, hogy világsztárnak lenni egyáltalán nem könnyű, főleg, ha az ember fizikális és mentális problémákkal egyaránt küzd. Levontam a konklúziót: nem szeretnék Selena Gomez lenni.

Az amerikai demokraták új elnökjelölési folyamatot dolgoznak ki a 2024-es választások előtt

Az amerikai elnök a 2024-es demokrata párti elnökjelölti előválasztások menetrendjének teljes átalakítására kérte a Demokrata Nemzeti Bizottságot – erősítették meg pénteken a Washington Post értesülését a párt tisztségviselői.

Több millió dollárra perli egy floridai nő a Kraftot, mert nem készül el időben a sajtos tészta

 Ötmillió dollárt (mintegy 2 milliárd forint) követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát – jelentette péntek reggel a BBC brit közszolgálati hírportál.