Az EU eljárást indított a Meta ellen a kiskorúak védelmével kapcsolatban

Az Európai Bizottság eljárást indított a Meta ellen annak megállapítására, hogy a közösségi platformokat üzemeltető vállalat a Facebook és az Instagram szolgáltatásai esetében megszegte-e a digitális szolgáltatásokról szóló jogszabály (DSA) kiskorúak védelmére vonatkozó fejezeteit – közölte a brüsszeli testület csütörtökön.

Téves korhatárjelölés miatt marasztalta el a TV2-t a Médiatanács

Annak ellenére, hogy egy eredeti film vágott verzióját sugározta a TV2, maradtak a műsorszámban olyan erőszakos jelenetek, amelyek magasabb korhatári kategóriába sorolást indokoltak volna a médiaszolgáltató által választottnál. Egyebek között erről is határozott május 14-i ülésén a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa.

Már június végén megtartják az első nyilvános vitát Donald Trump és Joe Biden között

Már június végén megtartják az amerikai elnökjelöltek első nyilvános televíziós vitáját Joe Biden és Donald Trump között, majd szeptember elején második alkalommal is szembenézhet egymással a demokrata és a republikánus jelölt.

A Shincheonji Jézus Egyháza Meghirdeti a Kontinentális Bibliai Szeminárium Európai Ülését: A Jelenések Könyvéről Tett Bizonyságtétel Párizsban, Franciaországban

A Shincheonji Jézus Egyháza, amely robbanásszerű növekedéséről és a hit és a megértés üzenetének terjesztése iránti elkötelezettségéről ismert, folytatja globális kezdeményezését a Kontinentális Bibliai Szemináriumok közelgő európai ülésszakával. A 2024. június 15-én, szombaton, Párizsban, Franciaországban megrendezésre kerülő esemény kulcsfontosságú pillanatnak ígérkezik a résztvevők számára, akik mélyebb betekintést szeretnének nyerni a bibliai próféciákba és a Jelenések […]