Vádat emelt a Kecskeméti Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki hamis vényeket gyártott, hogy altatóhoz jusson

A Kecskeméti Járási Ügyészség 511 rendbeli hamis magánokirat felhasználása, továbbá zsarolás miatt vádat emelt egy férfival szemben. Az elkövető kitöltetlen vényeket szerzett, azokat hamis bélyegzővel lepecsételte és a volt élettársa aláírását ráhamisította azért, hogy altatóhoz jusson. Emellett volt élettársa családját magánéleti titkok közzétételével is megzsarolta.

Baseballütős támadás Kiskunfélegyházán, drogkereskedő páros ellen emelt vádat az ügyészség

A Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség minősített rablás bűntettének kísérlete miatt vádat emelt egy drogkereskedő párral és két társukkal szemben, akik baseball ütővel a rivális dílerre támadtak azért, hogy a pénzét és drogkészletét megszerezzék.

Egy évig terítette a drogot a kiskunhalasi pár, vádat emeltek ellenük

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség kábítószer-kereskedelem és jelentős mennyiségű új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt vádat emelt egy férfival és élettársával szemben. Az elkövetők saját drogszükségletük biztosítása érdekében rendszeres fogyasztókból kereskedők lettek.

Drog hatása alatt megfojtott egy idős nőt Jánoshalmán, vádat emeltek ellene

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség többszörösen minősített emberölés miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki értékei megszerzése érdekében tavaly nyáron Jánoshalmán éjjel, bedrogozva otthonában rátört és megfojtotta az egyedül élő idős sértettet.