Intenzív szezonra és növekvő vendégszámra készül a rendőrség a Balatonon

Intenzív turisztikai szezonra és növekvő vendégszámra készül a rendőrség a Balatonon és a Velencei-tónál – mondta a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője szerdán a Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottság ülését követő sajtótájékoztatón Balatonfüred és Tihany között a Szent Miklós hajó fedélzetén.

Bíróság, kalapács

Egy Kaposvár környéki erdőbe szállította a veszélyes hulladékot a helyi férfi

A Kaposvári Járási Ügyészség veszélyes hulladékra elkövetett hulladékgazdálkodás rendje megsértésének bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a ház körül összegyűlt szemetet egyszerűen csak kitette egy elhagyatott területen.

Bíróság, kalapács

Vádat emeltek a haragos albérlő ellen, aki felgyújtotta az általa korábban bérlet ingatlant

A Kaposvári Járási Ügyészség közveszélyokozás bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat azzal a negyvenes éveiben járó férfival szemben, aki a főbérlőjével elmérgesedett viszonya miatt felgyújtotta az általa korábban bérelt ingatlant.

Bankkártya visszaélés

Banki csalók áldozatából lett vádlott egy zalai férfi

Banki csalók áldozataként lett pénzmosás miatt vádlott egy zalai férfi, aki hitel reményében a bankkártyáját és PIN-kódját is elküldte egy elefántcsontparti címre, ahol azután pénzmosásra használták a számláját – tájékoztatta a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.