Sapkába rejtett kamerával készített felvételeket vetkőző kislányokról

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. július 31-én arról, hogy egy győri szabadstrand öltözőkabinja mellett – a táborozó gyermekekre felügyelő felnőttek – tetten értek egy 38 éves győri férfit, aki egy baseballsapkában elrejtett kamerával két gyermekkorú kislányról felvételeket rögzített, miközben ők a kabinban öltöztek.

Az utcán bántalmazta az ismerősét egy férfi Sopronban

Súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Soproni Rendőrkapitányság egy 56 éves helyi férfi ellen, aki a nyomozás adatai szerint 2021. január 11-én Sopronban, a Várkerületben – anyagi elszámolási vitájuk okán – összeszólalkozott egy férfi ismerősével, majd őt ököllel, nagy erővel arcon ütötte. A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

Letartóztatások Győrben az ünnepekkor

A Győri Járási Ügyészség indítványára négy férfi letartóztatását rendelte el a bíróság a húsvéti ünnepek előtt. Egy moldáv állampolgárt tartóztatott le embercsempészés miatt, egy magyar férfit, aki megközelítőleg 6 kg kábítószert hozott Magyarországra, egy hajléktalan személyt, aki szabadulása másnapján már lopást követett el, és egy 20 éves fiatalembert, akinek a letartóztatását pszichiátriai megfigyelés mellett rendelte […]