Kettős emberölésben bűnös a vádlott

A törvényszék a büntetett előéletű vádlottat különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt nem jogerős ítéletével életfogytig tartó fegyházra és tíz év közügyektől eltiltásra ítélte. Úgy határozott, hogy a szabadságvesztés büntetésből legkorábban harmincöt év kitöltését követően bocsátható feltételes szabadságra.

A vele együtt italozó férfi nyakát vágta meg

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség, mint másodfokon eljáró ügyészség, az elsőfokú ítélet helybenhagyására tett indítványt annak a vádlottnak az ügyében, aki a vád szerint egy pohárdarabbal minden előzmény nélkül megvágta egy férfi nyakát, majd a sértett helyszínre érkező élettársát életveszélyesen megfenyegette.A Szegedi Törvényszék a 2019. november 26-án hozott ítéletében a terheltet emberölés bűntettének kísérlete és zaklatás […]

Robbantással fenyegetve rabolta ki a dohányboltot

A Székesfehérvári Járási Ügyészség fegyveresen elkövetett rablás és közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki házilag készített, robbanóanyagnak látszó szerkezet bemutatásával fenyegette meg annak a dohányboltnak a pénztárosát, ahonnan 96.000,- Ft készpénzt vitt el.