Bocuse d'Or 2023 magyar csapat

Könyvben is megjelennek a magyar Bocuse-csapatok fogásai

Kötetben is megjelennek a Bocuse d’Or nemzetközi szakácsversenyen indult magyar csapatok fogásainak receptjei, illetve azok újragondolásai a Magyar Bocuse d’Or Akadémia gondozásában – mondta el Dalnoki Bence séf hétfőn Budaörsön, ahol Nyikos Patrik commis-val együtt mutatott be válogatást a Bocuse d’Or idei világdöntőjén készített fogásaikból.

Egy szakma, amivel bárkit lenyűgözhetsz

Néhány évvel ezelőtt csak a mixer elnevezést ismertük, mint az italkészítés szakemberét ma azonban már bártender néven is találkozhatunk a munka megnevezésével. Mindkét megnevezés azt takarja, hogy italok tökéletesítésére, újak kikísérletezésére és azok elkészítésére fókuszál, miközben a vendégekre is odafigyel. Vannak olyan művelői is a szakmának, akik showként végzik a munkájukat ezzel szórakoztatják a vendégeket […]

Egész nap meleg teát kortyolgatni volna jó – Megérkeztek a waterdrop® teakockái

Legyen a termosz a tél új kiegészítője, és gondoskodjunk róla, hogy naponta többször kiürüljön. A hidegben sem csökken ugyanis a folyadékigényünk, és sokat tehetünk egészségünkért és közérzetünkért, ha odafigyelünk a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitelre.