Bangó Margit

Bangó Margit másodszor is legyőzte a rákot

Bulvár

Az énekesnő betegsége nyáron újult ki, de ezúttal is sikeresen megküzdött vele, minden lelete negatív.

Az előadóművész a Borsnak mondta el, hogy rövid idő alatt volt három műtétje, de a lényeg az, hogy végre jól van, és úgy véli, ezt Istennek is köszönheti. Régi erejét még nem nyerte vissza, de úgy érzi, már alakul. Most volt kontrollon, minden eredménye negatív, immár második alkalommal életében.

Mi sem bizonyítja jobban, hogy Bangó Margit jól érzi magát, hogy lányával, Marikával egy új műsorra is készül.

 “A” kategóriás énekesek között fogunk fellépni, én akárhová már nem megyek szívesen. Letettem valamit az asztalra ezalatt a “csekély” 56-57 év alatt, nem kell már bizonyítanom

– mondta az énekesnő, aki mindig mindent szívből ad, és ezt is kapja vissza a rajongóktól. Úgy véli, ez az ő titka, és persze a hite.

Azt üzenem annak, aki beteg, hogy legyen hite! Isten az orvosok orvosa. Hogyha azt mondja egy doktor vagy kettő, hogy nem tud meggyógyulni, az nem igaz. Az élő bizonyíték erre én vagyok. Másodszor győztem le a rákot, itt vagyok, teszem a dolgomat

– mondta Bangó Margit, aki ugyanolyan elánnal énekel, mint mindig, fellépésről fellépésre jár. Egy dolog változott csupán: az énekesnő most ülve énekel, mert már nehezebben kap levegőt. De a rajongói így is ugyanúgy élvezik az előadásait.