Digitális rádiózás

Vélemény

Aktuális témát pendített meg Szabó László Zsolt a Magyar Hang munkatársa. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság ugyanis semmit sem tesz a digitális rádiózás elterjesztéséért. Egyszerű oka van ennek. A jelenlegi kormány nem érdekelt abban, hogy szabad frekvenciák legyenek elérhetők még több rádió számára az éterben. A jelenlegiek túlnyomó többségét a kormány és a NER ellenőrzi. Ez kényelmes pozíció Rogán propaganda miniszternek. Miért is legyen az éterben választási lehetőség? Zenei stílusban lehet választani, politikai üzenetben már kevésbé, ha vidéken szól a rádió. Borzalmas a zenei kínálat is, főleg, ha tele van reklámmal.

Sajnos a helyi, közösségi, egyházi rádiók sem tudnak és nem is akarnak ellensúlyt képezni a sorozó, migránsozó moszkovita agitálásnak. Szomorú, hogy ide jutottunk. Alig hittük, hogy ez is eljöhet még.

Persze ez is véget fog érni és akkor majd azok fognak magyarázkodni, akik fülüket-farkukat behúzták és hagyták ezt a hazugságáradatot elárasztani az országot. Eszükbe sem jutott, hogy gátat emeljenek. Ellenintézkedéseket tegyenek. Ők csak a dolgukat végzik…

Jelenleg csak a Bartók Rádió az, ahol nem akarják rátolni a hazugságokat az emberre. Ahol nem árad a butaság, a celebek hülyeségei és azok a reklámok, amikért büntetni kellene a megrendelőket. Ez az adó az, ami megőrizte a normalitást, a nyugalmat és a kultúrát. Lehetne persze ezt is jobban csinálni.  De örüljünk, hogy ezt még nem butították le, mint annyi mindent ebben az országban.

N.Nagy Sándor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.