Nincs már jóban Fresh Andi és Fresh Wiki

Bulvár

Az egykori Fresh lányok régen nagyon sok időt töltöttek együtt, nemcsak zenésztársak, barátnők is voltak.

Ez mára már megváltozott. Andi a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában rántotta le a leplet a valóságról, miszerint akármennyire is közel állt Wikihez, ma már nem az élete része – írja a Blikk.

Nincsen semmi probléma, ő ment balra, én meg jobbra. Vannak olyan dolgok, amiket nem zártunk le, vagy nem beszéltünk meg, ezek nyilván neki is, nekem is sérelmek, de nem vagyunk egymás életének a részesei

– mesélte a műsorban Andi, aki ma egyedül viszi az együttest két táncoslánnyal és adja elő a legnagyobb Fresh slágereket. Ő szó szerint előadónak tartja magát, nem pedig énekesnőnek. Szerinte énekesnő például Radics Gigi, Tóth Vera vagy Tóth Gabi, ő csak egy előadó, soha nem fog úgy énekelni, mint egy igazi énekesnő, de a Fresh együttes nem is erről szól.

Viki akkor vonta ki magát igazán a Freshből, amikor terhes lett és férhez ment, Andinak azonban továbbra is szívügye maradt az együttes, igaz, a betegsége alatt sok fellépést kellett lemondania. Andi megjárta a poklot: rákos volt, kemoterápiát kapott, a melleit is eltávolították, de ma már szerencsére jól van, teljesen felépült a súlyos betegségből.